GUO zoekt contact met Cup of Onions en Ballathum

GUO is op zoek naar contactadressen van Cup of Onions en Ballathum. Wie hem er aan helpt gaat hij ook nog belonen…

Hoi Folkforum-bezoekers,
Ik zoek contactadressen, e-mails of tel.nrs. van twee groepen uit Belgie met (volgens mij) gezellig Iers meezing-repertoire, te weten: Cup of Onions (met Luc Cuppens, ex-From Us To You) en Ballathum (met Philippe Robrecht). Speurwerk heeft me tot nu toe enkele aanvankelijk hoopgevende, maar uiteindelijk onwillige links naar websites opgeleverd. Wie me kan helpen, graag een mailtje.
Onder de juiste inzenders (binnen een week) verloot ik (niet onder notarieel toezicht, dus eerlijk) voor elk van beide groepen naar keuze een gratis entree-ticket voor het GUO-concert van Allan Taylor & John Wright op zaterdag 22 november 2003 of idem dito voor The McCalmans op zaterdag 27 maart 2004.
Jos Creusen, Podiumorganisatie Groeten Uit Oisterwijk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie wil Breughelfeest bij Oudenaarde muzikaal opkleuren

Jan Moerman uit Gent is op zoek naar een muzikant die het Breughelfeest bij Oudenaarde muzikaal wil opkleuren. Hij stuurde ons het volgende mailtje:

Jan Moerman uit Gent hier, hoofdstad van Oost-Vlaanderen. Ik ben op zoek naar een muzikant, en ben bij mijn zoektocht op jullie site gebotst. Ziet er goed uit, moet ik zeggen! Wat ik zoek: een draailierspeler of iemand anders die autonoom wat middeleeuwse deuntjes kan voortbrengen, en dit om een Brueghelfeest op zaterdagavond 11 oktober muzikaal bij te kleuren. Er zullen volkspelen zijn, middeleeuws eten en drank, een mandenvlechter, maar nu nog wat live straatmuziek van weleer dus. (…) De boerderij waar het feest doorgaat is ten Zuiden van Oudenaarde, 25 kilometer onder Gent. Jan Moerman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijven United Cultures NL kan nog!

Speel je in een cross-overband, dan is het volgende mailtje, dat we toegestuurd kregen van de organisatoren van een talentenjacht, voor je van belang:

De Zuid-Hollandse Popunie organiseert dit jaar de derde editie van United Cultures NL, dé landelijke talentenjacht gericht op multiculturele muziek. Voor dit project is de Popunie op zoek naar ambitieuze deelnemers. Alle muziekstijlen zijn welkom, zolang het gaat om cross-overs van verschillende muziekculturen of duidelijke niet-westerse invloeden in westerse muziek.
Denk bijvoorbeeld aan hindipop, worldbeat, raï, folkpunk, turkpop of afrodance.

Uit alle inschrijvingen zullen er zes deelnemers geselecteerd worden, die het tijdens de finale op 19 december in WaterFront te Rotterdam tegen elkaar op zullen nemen. De winnaar gaat naar huis met o.a.; promotionele optredens, een professionele fotosessie en een geldprijs van € 1500,-!

Speel je in een culturele cross-overband of ken je iemand die in aanmerking zou kunnen komen? Stuur dan vóór 17 oktober een demo, een biografie en een publiciteitsfoto op naar: Popunie T.a.v. United Cultures NL Postbus 21450 3001 AL Rotterdam Voor meer info: www.unitedcultures.nl