Nieuw label Doormouse Records zoekt nieuw talent

Doormouse Records is een startend platenlabel in orientatiefase. Om het talent op te sporen hebben ze o.a. een 'wervende tekst' geschreven, die thuistapers oproept een bandje in te sturen. Jasper van Loon van Doormouse Records stuurde ons dat bericht. Zie hier:

Doormouse Records Platenlabel in startfase zoekt talent. In het genre alt. country / blues, heart and soul, rock 'n roll zoeken we bands, zangers, zangeressen, muzikanten, producers en liedjesschrijvers.
Beschikt u over een individuele geest, past u niet in een coversband en wordt uw talent door andere platenlabels niet erkend reageer dan: Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met als subject adresgegevens en een korte uitleg wat voor muziek u maakt of wil maken en u krijgt contactinformatie en een postadres waarna u uw demo kan sturen. Originaliteit of/en kwaliteit staan centraal bij de selectieprocedure. Mogelijk kan doormouse records uw muziek een thuis geven.