Wie wil singer-songwriter Billy Goodman boeken?

Jos van den Boom van het radioprogramma Crossroads van de lokale omroep Bergen op Zoom, BRTO probeert wat optredens te regelen voor de Amerikaanse singer-songwriter Billy Goodman. Hij heeft hem uitgenodigd om in juni a.s. een sessie op te komen nemen in de BRTO-studio. Rond die tijd zijn er nog wat lege plekjes in Goodmans agenda. Van den Boom stuurde ons dan ook het volgende mailtje:

In (de eerste helft van) juni 2003 zal Billy Goodman naar Nederland komen. Hij doet dan onder meer een akoestische sessie in de studio van de BRTO in Bergen op Zoom.
Voor wie Billy nog niet mocht kennen: Billy is een Amerikaanse singer/songwriter in het folk- en bluesgenre, die indertijd samen met zijn (thans in Nashville wonende) broer Frank The Goodman Brothers vormde en een paar fraaie platen opnam. Ook speelde hij een tijdje met voormalig Jefferson Airplane/Hot Tuna-lid Jorma Kaukanen. Tegenwoordig woont Billy in het Duitse Heidelberg (onder Frankfurt) en is hij als solo-artiest actief.
Zijn album "Blues" is zijn meest recente bewijs dat hij tot de beste gitaristen in het genre behoort.

Meer info over Billy Goodman is te vinden op de websites http://www.billygoodman.com/ en http://www.cdbaby.com/cd/billygoodman. Wellicht hebt u interesse om Billy Goodman in uw club, studio of -desnoods- in uw huiskamer op te laten treden? Neem dan contact op met Elko Haverkamp (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Jos van den Boom (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Met vriendelijke groet, Jos van den Boom BRTO-radio Bergen op Zoom