DJ.Jåk met nieuwe site en meer dj-activiteiten

DJ.Jåk, die afgelopen zomer ondermeer draaide op Dranouter en Folkwoods en onze site nogal eens tipt, heeft zijn site www.folk.tk opgesplitst in twee sites. Speciaal voor zijn dj-activiteiten heeft hij de site www.dj-jak.tk in het leven geroepen, terwijl voor folknieuws, recensies en dergelijke de url www.folk.tk is gehandhaafd. DJ.Jåk stuurde ons daarover het volgende bericht dat we onze trouwe lezers niet willen onthouden:

Beste folkies, webmasters en aanverwanten.

Jullie kennen me waarschijnlijk wel als folk-dj. Het laatste jaar zette ik op m'n site heel wat info over folk (cd-recensies, concerverslagen, folkroddels, ...). Omdat dit echter bij veel mensen verwarrend overkwam (« is het nu een site van een dj, of is het een folkportaalsite ? ») besloot ik mijn site uit te splitsen naar twee verschillende sites :

www.folk.tk :
een folkportaalsite, met een eenvoudige navigatiestructuur en zonders toeters en bellen, zonder tijdrovende intro-film maar wel met heel veel inhoud. Ideaal dus om in te stellen als 'homepage'. De site wordt meerdere malen per week geupdated, en je vindt er heel wat folknieuwtjes, vooruitblikken op concerten, concertverslagen, cd-recensies en honderden links op terug.
Er is ook een interactief folkforum (gebruik dit als je zelf je mening over een folk-item wil geven - b.v. een cd-bespreking - of als je op zoek bent naar muzikanten om een groepje te starten, als je een draailier te koop hebt, of gewoon als je wilt carpoolen van West-Vlaanderen naar Asse. Ik zeg maar wat. En ik zou jullie bij deze ook willen aanmoedigen om me zelf folk-nieuwtjes door te sturen, liefst met een bijhorende foto (om alles visueel een beetje aantrekkelijk te houden). Indien relevant plaats ik ze zeker op de site.

www.dj-jak.tk :
enkel nog over mijn dj-activiteiten : bio, beschrijving van de muziek die ik speel, fuif-kalender, foto's, een sabam-lijst en enkele downloadbare 'demo-sets'. Mag ik de webmasters onder jullie vragen om de links op jullie site aan te passen ?

En terwijl ik jullie nu toch een mailtje stuur : haal jullie agenda boven en noteer de data van enkele rasechte folkfuiven waarop ik de komende twee weken speel :
- zaterdag 19 oktober 2002: in 't Smiske (Asse) - www.tsmiske.tk
- donderdag 24 oktober 2002:  folk op de Kulak (Kortrijk) - www.kulak.ac.be/~mdevies/folkopdekulak.htm
- dinsdag: folkfuif in de Pavlov (Leuven) - www.pavlov.be

Folky groensels, Jåk