Wie wil met Ricardo muziek maken zoals Yann Tiersen?

Ricardo de Graaf stuurde ons de volgende oproep:

Ik vroeg me af of er mensen zijn die net als ik wel muziek zouden willen maken zoals Yann Tiersen. Mijn naam is Ricardo en ik speel zelf piano en een beetje accordion. Nu lijkt het me wel leuk om in contact te komen met mensen die ook van dit soort muziek houden en misschien viool, gitaar, accordion of ook piano spelen.
Voor contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Slaapplaats gezocht voor muzikanten
rond Folkbal Meets Boombal

Op Hemelvaartsdag vindt rondom het Wilhelminaplein in Eindhoven het evenement Folkbal Meets Boombal plaats. Die donderdag de 20ste mei is er een grote slotmanifestatie op het plein met 2 buitenpodia, een grote dansvloer, goed eten en drinken en stands. Hoofdorganisator is Tinus Kanters (ook Folkwoods). Oude Muziek Brabant is betrokken bij een gedeelte van de programmering. Renk van Oyen van OMB stuurde de volgende oproep:

Omdat één van de gezelschappen die op Hemelvaartsdag op Folkbal Meets Boombal speelt ook de dag ervoor 2 concerten geeft in de omgeving van het plein, zoeken wij een logeeradres voor 4 muzikanten voor één nacht in de buurt van het Wilhelminaplein.
We waarschuwen u alvast: het zijn doorgewinterde levensgenieters die de kunst van het spelen niet alleen verstaan maar ook weten over te brengen. Het gezelschap (we houden nog even geheim wie het zijn) speelt historische volksmuziek uit Nederland en Vlaanderen.
Welke "folkie" is zo gastvrij hen te ontvangen. Liefst 2 aparte slaapkamers. Ervoor betalen in klinkende munt kunnen we helaas niet. Wél zijn we bang dat er niet geslapen zal worden eer er een flink potje voor u gespeeld is! Meezingen is toegestaan.
En of het niet genoeg is, nodigen wij de geachte gastheer/vrouw graag uit de volgende dag de concerten bij te wonen op en aan het Wilhelminaplein!

Reacties graag naar
of bel met Renk van Oyen op 06-24805848