Draailierspeler zoekt collega's om samen te spelen

Pieter Louwers uit het Belgische Oud-Heverlee bespeelt de draailier en zou dat graag met anderen doen. Hij stuurde de volgende oproep:

Is er een draailierspeler in het Leuvense, of ken je zo iemand, die het ziet zitten om, bijvoorbeeld één keer per maand, samen te spelen. Ik ben geen groot muzikant, kan niet geweldig noten lezen maar speel wel een behoorlijke pot draailier. Ik wil gewoon mijn kennis en repertoire uitbreiden.
Wat er verder van komt zien wij wel. Aangezien ik politiek correct ben zijn andere instrumenten ook welkom, zelfs doedelzakken! Ik zou gemakkelijk in Gooik terecht kunnen maar rij al twee keer per week naar ginder en de kilometers beginnen door te wegen.
Dus: Draailierspelers van de goeie kant van Brabant, Verenig U! Interesse? Laat het mij weten. Twee tot drie draailieren valt thuis nog te verdragen, meer instrumenten wordt een beetje luid. Een repetitiekot is dus ook meegenomen.

Pieter Lauwers Dorpsstraat 84 3050 Oud-Heverlee 016/405122 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.