Chris-Jan van Dalen wil een alt.country-band oprichten. Hij schrijft:

Hoi, ik ben op zoek naar mensen die interesse hebben om alt.country te spelen. Ik denk hierbij aan muziek in de stijl van Uncle Tupelo, Whiskeytown, Steve Earle, The Gourds, Son Volt, Gram Parsons, e.a. Ik speel op dit moment ook in een bluegrass/countryband maar wil ook weer wel eens elektrisch (en natuurlijk ook akoestisch) spelen met drums, bas, gitaar en evt. pedalsteel.

 

Heb op dit moment al contacten met een bassist en een pedalsteelgitarist. Maar nog niets is definitief. Ik woon in Raamsdonksveer (Brabant), reisafstand tot ca. 50 km is voor mij geen bezwaar. Speel zelf, naast gitaar ook nog een beetje mandoline. Het is in eerste instantie puur voor het plezier en we zien wel hoe zaken zich ontwikkelen (wil natuurlijk wel optreden). Ben je enthousiast over deze muzieksoort en M of V en speel je gitaar, bas, drums of een ander snaarinstrument of wil je eventueel zingen, reageer dan.

Je kunt me bereiken op 0162 517828 of 06 47230972 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groet, Chris-Jan