De band Goodtilnow stuurde het volgende bericht:

Kort na het verzenden van onze laatste nieuwsbrief heeft onze contrabassist Pepijn laten weten te stoppen met Goodtilnow. Hij kan de bandactiviteiten (zoals de wekelijkse repetities en de laatste tijd flink wat optredens her en der in het land) niet meer combineren met zijn drukke baan. 


Het nieuws kwam onverwacht. Het gaf ons reden om eens goed na te denken over hoe wij verder willen gaan. Al snel bleek dat voor ons de wens groot is om een (contra-)bassist in ons midden te hebben. Het geeft een warme invulling en body aan onze muziek. Het zou helemaal ideaal zijn wanneer deze bassist het ook leuk vindt om enige percussie te spelen.

Met in het vooruitzicht de cd-opname en natuurlijk de optredens die nog op de rol staan, hebben wij besloten direct op zoek te gaan naar een (contra-)bassist/percussionist. Iemand die, net als wij, enthousiast is over het genre Americana/New folk en bereid is regelmatig door heel Nederland te reizen om met ons op de meest bijzondere podia terecht te komen.

Perfectie is een doel, ervaring een vereiste, maar belangrijker zijn de middelen: muzikaliteit, creativiteit en een hoop lol!

Wij vragen jullie ons te helpen met deze zoektocht. Weet je iemand (bij voorkeur tussen Amsterdam en Amersfoort), laat het ons dan weten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-14 314 241.

Vriendelijke groet van Goodtilnow,

Nathalie, Rik en Linda