Theatergroep Facetten uit Vlaardingen zoekt met grote spoed een accordeonist voor twee uitvoeringen op 26 en 27 mei van "Bloedbruiloft" van F.G. Lorca. De accordeonist zou zonder bladmuziek een paar scènes moeten spelen, zoals die van het bruiloftsfeest.

Een groep van 12 spelers maakt een bewerking, door regisseuse Bertine Hobbelman, van "Bloedbruiloft" van F.G. Lorca. Vertaald naar de Vlaardingse situatie van rijke redersfamilies en arme haringvissers, nettenboetsters etc. In dit stuk zit ook zelfgeschreven muziek, enkele spelers maken gebruik van dwarsfluit en gitaar. Het is de bedoeling dat ook een accordeonist frank en vrij (dus zonder bladmuziek) op het podium in een paar scènes durft te spelen, zoals de scène van het bruiloftsfeest.

Wie durft en heeft tijd om enkele repetities bij te wonen en twee voorstellingen?! De repetities zijn op woensdagavond van 20.00 - 22.30 uur in een wijkcentrum in Vlaardingen, 10 minuten lopen vanaf station Vlaardingen Centrum. De voorstellingen zijn vrijdagavond 26 mei (aanvang 20.30 uur) en zaterdagmiddag 27 mei (aanvang 14.30 uur) 2006 in theater 't Kapelletje, van der Sluysstraat 176 in Rotterdam, 10 minuten lopen vanaf de achterkant van het Centraal Station.

Reacties graag naar Marianne van Herp, contactpersoon Theatergroep Facetten. Bereikbaar via telefoon 06 - 22623815 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..