Aanstaande zondag, 21 oktober 2007, speelt Laïs in Tivoli de Helling in Utrecht en drie dagen later, op 24 oktober staan ze in Doornroosje in Nijmegen. Folkforum mag voor elk van deze concerten 3 x 2 kaarten weggeven, en bovendien krijgt elke winnaar later nog een gesigneerde cd van de dames toegestuurd. Wil je hiervoor in aanmerking komen, stuur dan zo spoedig mogelijk een mailtje met daarin de titel van de nieuwe cd van Laïs, plus je naam, adres en woonplaats naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Winnaars krijgen bericht. De kaartjes voor Utrecht zijn inmiddels vergeven!

De drie dames van Laïs zingen al sinds 1994 de sterren van de Vlaamse hemel. Hun wonderschone acapellaversies van middeleeuwse Vlaamse volksliederen laten zelfs de ruigste hardrocker met open mond van bewondering achter. Platgetreden paden zijn aan Jorunn, Annelies en Nathalie niet besteed, dus slaan ze met hun vierde cd een nieuwe toonaard aan. Het Vlaamse liedboek werd aan de kant geschoven ten faveure van teksten van de dichters W. B. Yeats, Paul Verlaine en Pablo Neruda. Ook elektronische invloeden doen hun intrede!

Zondag 21 oktober 2007, Laïs (met in het voorprogramma The Bony King of Nowhere), Tivoli De Helling, Utrecht. Aanvang 20:15 uur, entree €12,00.

Zie ook: www.tivoli.nl en www.lais.be.

Ook voor het optreden van Laïs op woensdag 24 oktober 2007 in Doornroosje in Nijmegen zijn 3 x 2 kaarten plus drie gesigneerde cd's beschikbaar, daarvoor geldt dezelfde vraag (noem de titel van de nieuwe cd). Vermeld naast je antwoord ook even dat je naar Nijmegen wilt, en je naam, adres en woonplaats. Stuur deze gegevens vóór dinsdag 23 oktober naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ook hiervoor geldt: winnaars ontvangen bericht.

Woensdag 24 oktober 2007, Laïs (met in het voorprogramma The Bony King of Nowhere), Doornroosje, Nijmegen. Aanvang 20:30 uur (zaal open om 20:00 uur), entree €10,00, student en cjp krijgen korting.

Zie ook: www.doornroosje.nl.