"Spaarzaam begeleid weet violist Wouter Vandenabeele aanstekelijke beelden op te roepen van denkbeeldige oorden, geholpen door de fabuleuze opnamekwaliteit die het huismerk is van dit kleine label." Ton Maas steekt in de Volkskrant zijn waardering voor het eerste solo-album van deze Ambrozijn- en Olla Vogala-violist bij Homerecords.be niet onder stoelen of banken. 

Maas prijst het album met vier van de maximaal vijf te vergeven sterren. Eerder schreven wij er in onze cd-recensierubriek ook al juichend over. Zie hier  

Aanstaande zondagmiddag is Vandenabeele voor het eerst met zijn solo-programma ‘Chansons sans paroles' te horen in Nederland, en wel bij Folkclub Twente in Enschede. Hij laat zich dan begeleiden door Anne Niepold op diatonische accordeon, Arne Van Dongen op contrabas, en de Senegalese Malick Pathé Sow op  hodu (4-snarig gitaartje) en Serigne C.M. Gueye op percussie. Folkclub Twente heeft haar podium in buurtcentrum De Roef aan de Enschedese ringweg (de singels). Het adres is De Roef, Pastoor Geertmanstraat 17, 7535BZ Enschede. Reserveer on line via http://folk.twente.org/resform.html of bel 053-4766283 / 053-5383334 (na 18:00)

Een week later komt Vandenabeele zondag 21 januari 's middags naar Tilburg, waar hij vanaf 15:30 uur optreedt in Folkcafé Paradox, Telegraafstraat 62 - 5038 BM - Tilburg. Hij komt dan met dezelfde begeleiders minus de percussionist.