Bright Blue Gorilla

Bright Blue Gorilla In Den Haag
Donderdag 25 april om 20.30 uur treedt de Amerikaanse pop-, folk- en rockgroep Bright Blue Gorilla op in Den Haag (Willem de Zwijgerlaan 78) In een gesprek Hans Piët had voor Haagsche Courant had met Michael Glover en Robin Rosenkrantz, die de spil vormen van deze groep, ontspon zich de volgende aardige conversatie:
Robin: "Michael heeft altijd veel verschillende dingen gedaan. Hij is ooit als drummer begonnen en leerde zichzelf gitaar spelen toen hij al 23 jaar was. Op zoek naar een gitarist voor mijn groep viel ik voor zijn spel omdat het zo'n lekker jaren zestiggeluid had".
Michael: "Wat betekent dat ik niet erg goed was".
Robin: "Als ik nu terugkijk, hebben we altijd het avontuur gezocht. Weet je nog dat we tapdanslessen hebben gevolgd".
Michael: "Herinner mij er alsjeblieft niet aan. We waren zo slecht dat Fred Astaire zich in zijn graf zou omdraaien als hij ons bezig kon zien".
Robin: "Een paar jaar geleden, we waren op tournee in Nederland, wilde ik heel graag viool leren spelen. Hoewel ik dat instrument nooit onder de knie heb gekregen, heeft Michael speciaal voor mij een nummer geschreven zodat ik de viool zou kunnen gebruiken. We hebben die compositie één keer gebracht, in een jongerencentrum. Daarna heb ik het instrument verkocht".