Naked Song presents heeft in april maar liefst drie concerten in Eindhoven: op 10 april Christof van der Ven, op 18 april Luka Bloom en op 30 april Luke Sital-Singh.

De een stijgt langzaam maar zeker boven helden als Ben Howard en Bon Iver uit. De ander viert het album waarmee hij 30 jaar geleden doorbrak. En een lid van Bear's Den komt met zijn eigen album naar De Kapel. Naked Song presenteert deze april vol trots 3 parels van artiesten!

Christof van der Ven - de Kapel (DomusDela)
Lid van Bear's Den met solo-album naar De Kapel
vr 10 apr 2020 // 20:15uur // de Kapel (DomusDela)
Chris van der Ven maakt een bewonderenswaardige spagaat tussen de wereld-tours met Bear’s Den en het uitbrengen en live spelen van zijn eigen werk. En juist dat magische eigen repertoire brengt hem in de prachtige Kapel van Eindhoven.

Luka Bloom - Muziekgebouw Eindhoven
Viering van 30 jaar Riverside
za 18 apr 2020 // 20:15uur // Kleine Zaal
Op 1 februari 1990 bracht Luka Bloom zijn album Riverside uit. Voor hem het album waarmee alles begon. Verwacht een avond vol fijne anekdotes, extra aandacht voor de nummers op Riverside en het beste uit zijn volledige oeuvre. Classic Luka Bloom!

Luke Sital-Singh - de Kapel (DomusDela)
Voor liefhebbers van Bon Iver, Damien Rice en Ben Howard
do 30 apr 2020 // 20:15uur //de Kapel (DomusDela)
Met zijn nieuwste langspeler A Golden State stapt Luke Sital-Singh definitief uit de schaduw van artiesten waarmee zijn warmbloedige folk vaak wordt vergeleken: Bon Iver, José González en James Vincent McMorrow.

Meer info en tickets voor deze concerten vind je op https://www.muziekgebouweindhoven.nl.