Seizoen 20/21 van SundayFolk &more in Sevenum wordt geopend op zondag 6 september door Pete Morton, verder staan o.a. Iain Matthews, Marjolein Meijers en Matiz op het programma.

Ondanks de coronaperikelen zijn de programmeurs van SundayFolk &more erin geslaagd een mooi muziekprogramma neer te zetten voor het concertseizoen 20/21. Door binnen de concertlocatie (De Wingerd in Sevenum) te verhuizen van het café naar een grotere zaal kunnen evenveel mensen als doorgaans de concerten bezoeken, inclusief de gezellige sfeer en mét inachtneming van de coronamaatregelen.
 
Het programma van SundayFolk &more bevat een aantal geweldige artiesten, sommigen met internationale allure. Het nieuwe seizoen start op 6 september met de Engelsman Pete Morton. In oktober trakteert het muziekpodium in Sevenum haar publiek  op de vermaarde Iain Matthews (bekend als oprichter van Fairport Convention, Matthews Southern Comfort en Plainsong) en The Withershins met hun onvervalste Ierse Folkmusic.
 
Eind november betreedt Marjolein Meijers (bekend van onder andere de Berini’s) het podium van Sunday Folk &more. En de eerste helft van het concertseizoen wordt afgesloten door de bekende  Horster singer-songwriter Joep van Wegberg.
 
De tweede helft van het concertseizoen start met een “oude rot” in het artiestenvak, Jan Rot die het publiek van SundayFolk &more gaat verrassen met zijn onuitputtelijke reservoir aan liedjes, van zichzelf en fenomenale hertalingen van wereldwijd bekende liedjes.
In februari volgt dan The Cooder Connection, met een eerbetoon aan de fabelachtige slide-gitarist Ry Cooder.
 
Op 21 maart viert SundayFolk &more de lente met speciale optredens van lokale artiesten. Welke? Dat blijft nog een verrassing…
 
En tot slot van het veelbelovende concertseizoen is dit keer weer MATIZ gepland. Ook vorig jaar was MATIZ de slotact van het seizoen, maar toen kon het optreden van deze wereldband als gevolg van corona niet door gaan.
 
Zoals de voorgaande jaren zijn ook dit seizoen alle optredens in de Wingerd, Maasbreeseweg 2 in Sevenum en starten de concerten op zondag om 16.00 uur. Meer informatie over het programma en de verschillende acts is te vinden op de website van het podium: https://sundayfolk.nl/, waar ook tickets besteld kunnen worden.