Op zondag 6 september is de Brabantse muzikant Hein Augustijn te gast bij XHAP in het Tweespan in Veldhoven.

XHAP stuurt de volgende info over de concerten die ze programmeren:

XHAP wil makers en liefhebbers van originele, zelfgemaakte muziek bij elkaar brengen. We doen dit door een podium te bieden aan bands en muzikanten, die vooral eigen werk spelen op hoog amateur- tot semi-professioneel niveau. Door de originaliteit en nieuwheid is hun werk vaak onbekend, waardoor deze muziek niet snel op de reguliere podia te horen is.
Uiteindelijk willen we de bekendheid van de artiesten die deze muziek maken vergroten bij een breder publiek.

Het is onze bedoeling om het laagdrempelig en low profile en toch professioneel te houden.  Dit zodat iedereen, zowel publiek als artiesten, van mooie optredens kunnen genieten. XHAP is een afkorting van  XHoven Akoestisch Podium. Waarbij  XHoven staat voor Veldhoven en/of Eindhoven of de kleinere plaatsen in de regio zoals Westerhoven, Riethoven, enz.
Voor wie is het?

Voor iedereen die nieuwe onbekende en originele muziek wil ontdekken. En voor iedereen die een leuke muzikale zondagmiddag wil hebben.

Daarom programmeren we regelmatig wat meer toegankelijkere bands en muziek. En we zorgen voor een ruime variatie in muziekstijlen, van sing a songwriters tot metal van folk tot pop, voor elk wat wils en niets is ons te gek eigenlijk.

De entree prijs is laag gehouden, zodat we iedereen een leuke middag kunnen bieden.
Waar is het?

We gaan beginnen in het Tweespan in Veldhoven. We willen dat je bands kunt horen in een huiskamer-achtige setting met een gemoedelijke luister sfeer. Aandacht voor de muziek staat echter wel voorop, dus geen gepraat onder de muziek, natuurlijk wel vooraf, in de pauze en achteraf. Mogelijk zelfs met de muzikanten. En er is ook altijd wat te drinken.
Wie komen er?

Op 6 september 2020 beginnen we met Hein Augustijn, op 4 oktober hebben we IDRIS  en 1 november Vandiekomsa. In principe is er iedere 1e zondagmiddag van de maand, een optreden, behalve in de vakantietijd.

Alle optredens beginnen om 14:30 en duren tot ca. 16:30. Door de huidige 1,5m maatschappij is vooraf reserveren noodzakelijk via: https://xhap.nl/reserveer/. De zaal is een half uur van te voren open. De entree bedraagt €6,00. Meer informatie over de optredens kun je vinden op www.xhap.nl/agenda