PRAKTISCH

T i c k e t s
.
Tickets voorverkoop aan de kassa vrijdag38+245+2zaterdag38+245+2zondag38+245+22dagen58+264+2weekend70+278+2
(er wordt 2 euro extra gerekend voor het verwerken van het afval)
De aanloopavond op donderdag 5 augustus is gratis voor wie een weekendticket heeft.

Voorverkoop België
Tickets kunnen in België besteld worden via de KBC Ticket Shop, tel: +32 (0)78155151. www.kbc.be/ticketshop

Voorverkoop Nederland
· TicketService 0900/300 1250 (0,45EUR/pm)
· 151 grotere postkantoren
· de 33 GWK stationskantoren
- TicketService 0900/300 1250 (0,45 euro/pm)
· www.ticketservice.nl
· en de bekende voorverkoopadressen

Prévente France
Vente directe via FNAC www.fnac.fr

K a m p e r e n

Kamperen op het Folkfestival Dranouter is gratis voor festivalgangers; je moet wel over een geldige festivalarmband beschikken. Kamperen kan dit jaar vanaf dinsdag 3 augustus 2004. Zie voor details: Camping vanaf 3/8 open.

K i n d e r o p v a n g

Ook de kinderen komen aan hun trekken in Dranouter. Voor hen wordt elk jaar een plaatsje vrijgemaakt op het terrein. Hier worden allerlei activiteiten georganiseerd door een ploeg animatoren die samen met Circus Hoetchatcha het onderste uit de kan zullen halen om het de kinderen naar hun zin te maken. Er is een zandbak, springkasteel, waterpret, sjorpalen.
Ook dit jaar worden er een 7-tal felgekleurde verdwaalpalen rondgezet op het terrein. Die zijn handig als herkenningspunt voor het geval de kleine er alleen op uittrekt !

Het schminkduo Farsafas, dat dit jaar ook weer naar het festival komt, voorziet een Farsafasbus die in de omgeving van de Kinderanimatie wordt neergepoot.
De Kinderanimatie op Dranouter is volledig gratis.

R o u t e b e s c h r i j v i n g

A 19 afslag 4 Zonnebeke, links afslaan richting Ieper. Aan de rotonde rechtdoor richting Heuvelland. Tweede rotonde rechtdoor rijden. Derde rotonde rechtdoor richting Dikkebus, eerste straat links over de spoorweg richting Dikkebus (N375). De volgende 12 km voortdurend rechtdoor rijden tot Dranouter. Of ander de duidelijke aanwijzingen op de borden volgen. Overigens is er dit jaar een compleet nieuw verkeerscirculatieplan. Vrijwel al het verkeer wordt geweerd uit Dranouter.

Openbaar vervoer

Dranouter is te bereiken met het openbaar vervoer: via Gent - Kortrijk naar Ieper - aan het station in Ieper rijden er om het uur bussen naar Dranouter