Vanaf dinsdag 3/8 is de
festivalcamping beschikbaar

Kamperen op het Folkfestival Dranouter is gratis voor festivalgangers; je moet dus wel over een geldige festivalarmband beschikken. Kamperen kan dit jaar vanaf dinsdag 3 augustus 2004. Vanaf die dag zal de camping ook permanent bemand zijn met medewerkers/stewards, die zorgen voor de publieksbegeleiding.
Voor mobilhomes, caravans en kampeerwagens en -karretjes is er een aparte camping. Aan vroegkampeerders wordt gevraagd in de week vóór het festival de nachtrust van de buurtbewoners te respecteren.

Wil je iets langer in de streek verblijven in een rustige omgeving? Camping Ypra (www.camping-ypra.be) biedt een goeie oplossing. Tijdens het festival is er een shuttle naar de festivalweide. Bovendien stellen meerdere boeren in de direkte omgeving weilanden beschikbaar om je tent op te zetten en dat meestal tegen een redelijke vergoeding.

Hou er overigens rekening mee dat je vanaf de parkeerterreinen mogelijk nog een heel eind moet lopen naar de kampeerplaatsen. Advies: neem een bagagekarretje mee om al je matjes, tenten, bakken bier etc. op te laden.