Tentoonstelling Dertig Jaar Dranouter

Tot en met de maandag na het festival (09/08) is er in Muziekcentrum 't Folk in Dranouter een tentoonstelling te bezoeken over dertig jaar Festival Dranouter. Er is een foto-overicht en in een 'kleine' concerttent zijn optredens van verschillende artiesten 'live' bij te wonen. Er is gewerkt aan een maquette van het festivalterrein anno 2004 waar je ook live-fragmenten kan horen van verschillende festivaledities. Iedere bezoeker kan ook zelf zijn verjaardagswensen kenbaar maken en zo een festivalvip-ticket winnen.

Het idee en het concept komt van door Sophie Pattyn. Zij werd voor de uitwerking gesteund door Geert en Sabine Dumelie, Raven Jordens, Peter Gombeir, Ward Verstraete en Pascal Denis.

Overigens zijn nog steeds relevante zaken uit de afgelopen dertig jaar welkom. Opnames op video of film, geluid, foto's , drukwerk,... De bedoeling is om er een actieve tentoonstelling van te maken. Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.