Eindeloos Eiland Festival (EEF) heeft met de toevoeging van o.a. Nynke Laverman, De Toegift en Wendy McNeill de volledige line-up voor 2023 bekendgemaakt en belooft een weekend vol muziek, kunst en cultuur voor alle leeftijden. Het festival vindt plaats van 23 t/m 25 juni op de Vliethoeve in Kortgene, Noord-Beveland.

Het affiche van Brosella Festival 2023 is compleet. ADJA, Wajdi Riahi trio, Echoes of Zoo, Overseas, Hiraeth, Bl!ndman, Toasaves vervolledigen de line-up van het evenement in het Brusselse Ossegempark. Deze Belgische bands bieden op 8 en 9 juli samen met 10 internationale topnamen (waaronder The Unthanks en Sam Amidon) een rijk geschakeerd aanbod van de actuele jazz en urban etno scène.

De tweede editie van het Celtic Celebrations Festival in de Noorderkerkzaal in Sneek kan op zaterdagavond 6 mei 2023 eindelijk op een volwaardige manier plaats vinden. Drie acts geven deze avond acte de présence: Shamrock Street, The Jigantics en Na Cailligh. Natuurlijk ontbreekt een Guinness bar niet.

Op zaterdag 4 november vindt in De Oosterpoort in Groningen de 25e editie van TakeRoot plaats, hét festival for past, present and upcoming American music. De eerste namen van deze jubileumeditie zijn bekend: Josh Ritter, Fantastic Cat, Old 97’s, Thee Sacred Souls, Willi Carlisle, L.A. Edwards, Jerry Leger & The Situation, The Local Honeys en Kassi Valazza. Kaarten zijn vanaf vandaag te koop.

Eindeloos Eiland Festival (EEF) kondigt met trots een nieuwe editie aan op de Vliethoeve in Kortgene. Het festival zal plaatsvinden op 23, 24 en 25 juni en belooft drie dagen vol muziek, kunst, cultuur en lekker eten en drinken. De eerste early bird tickets zijn inmiddels te koop via de website van EEF. Optredens zijn er van o.a. The Sunshine Cleaners, The Reverend Peyton's Big Damn Band, Baptiste W. Hamon, De Toegift en Hezekiah Procter.