Donderdag 17 juni a.s. is in cafe Wilhelmina, op het Wilhelminaplein te Eindhoven, het laatste Folkbal voor de zomer. In afwachting van het 5e Folkwoods festival (augustus 2004) kun je nog 1 avond genieten van dansbare folk door huisband TRAVAK.

TRAVAK wordt voor deze gelegenheid uitgebreid met de muziekmakende dansinstrukteurs Wilco en Yvonne, en de bassist Rien Kolkman (een professioneel free-lance bassist, leerling van Wiro Mahieu)

Tevens vindt op donderdag 17 juni de presentatie plaats van de cd "Live in the woods: 5 jaar Folkwoods (2000-2004)" Een verzamelaar met 16 nummers, gespeeld door bands uit het Folkwoods-aanbod van de afgelopen 4 jaar en het komende jubileumfestival. Het eerste exemplaar zal overhandigd worden aan Ton Maas, wereldmuziek-medewerker van de Volkskrant.
Kijk voor de tracklist op www.folkwoods.nl De cd is op donderdagavond ter plekke te koop voor 10 euro. Bestellen via de site kan ook. De Folkbalavond met Travak en cd presentatie begint om 20.00 en zal tot na 24.00 doorgaan... Entree 5 euro. Kijk voor route, openbaar vervoer etc. op www.folkbal.nl