Op zaterdag 15 mei workshop
en bal folk in Utrecht

Dansen met mevrouw Jansen Deel III. Op zaterdag 15 mei 2004 is er voor de derde keer deze workshop traditionele dansen (scottisch, wals, mazurka, andro/hanterdro, rondeau etc.) o.l.v. Ineke Janssen Steenberg en begeleid door levende muzikanten. De workshop wordt gehouden in Cultureel Centrum Parnassos, Kruisstraat 201, 3581 GK Utrecht . De workshop begint om 13 uur en duurt tot 17 uur. De dansmiddag is bedoeld voor beginners en iets gevorderde dansers. De kosten voor de workshop zijn € 12,50. Er is dit keer plaats voor ca. 22 deelnemers dus: wees snel, vol is vol! Inschrijvingen en inlichtingen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bal folk
Op 15 mei is 's avonds ook nog een bal waar de geleerde dansen in de praktijk kunnen worden gebracht. Dit bal vindt ook plaats in Parnassos, De zaal gaat open om 19:00 en het eerste optreden begint om 19:30 De toegang kost 5 euro.
Met optredens van
§ René Meeuws (draailier) en Hans van Belleghem (doedelzak)
§ Madlot
§ Lirio
§ Folk Guerrilla
Daarnaast is er in het programma tijd ingeruimd voor cursisten van de Stichting Draailier & Doedelzak (http://www.antenna.nl/draailier-doedelzak/)
Voor meer informatie:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..