Lirio krijgt eervolle uitnodiging
op Boombal in Gent te spelen

Sander van Lirio laat weten dat het uitstekend gaat met de groep. Vanavond speelt Lirio samen met Tref ten bal op het Valentijnsbal in Deventer, als onderdeel van festival Het Accordeon in de Deventer Schouwburg.
En zo laat Sander weten:

Daarnaast speelt Lirio de komende maanden op de volgende plaatsen;
23 maart 2004 BOOMBAL! GENT (BELGIE); De Centrale, Bal We zijn erg blij en trots dat we voor Wim Claeys (Ambrozijn, Tref, GOZE) wederom zijn uitgenodigd om op het bal der ballen (BOOMBAL dus) ten dans te spelen. Bekijk www.boombal.be voor meer info, maar het komt er op neer dat 400 (!) folk-dansers iedere maand zich het zweet uit de sokken dansen! En nu dus DANSEEH! met Lirio!
27 maart 2004 ODEON podium Wereldmuziek, ZUTPHEN Concert en Bal
Niet minder trots zijn we op onze speelplaats in Zutphen. Op het wereldmuziekpodium ODEON spelen we een kort concert met IRIS (gastvocaliste) en dan is het DANSEEH! en los met de voeten!. Mocht je willen weten wat dat dansen nou eigenlijk is, kom dan eerder, want vooraf is er een instructie (en maaltijd!)
22 april 2004 FOLKBAL, cafe wilhelmina, EINDHOVEN, Bal
Nadat de Folkwoodsorganisatie enigzins verbaast de dansende meute op het vorige FOLKWOODS-festival had bekeken, is Tinus (organisator) op het lumineuze idee gekomen om zelf het eerste regelmatige bal (iedere 3e donderdag van de maand) van Nederland te organiseren! Surf naar www.folkbal.nl voor achtergronden! Gelukkig heeft hij Lirio ook uitgenodigd en gaat het ook daar loos met DANSEEH! tourneeh!
groet Sander
www.lirio.tk
+31 (0)6 24 93 86 04