Donderdag Folkbal Eindhoven met Papaver

Aanstaande donderdag 18 maart speelt op Folkbal Eindhoven, naast huisband TRAVAK, de Belgische formatie PAPAVER ten bal. Wilco en Yvonne zijn weer aanwezig om nieuwelingen en gevorderden vooruit te helpen met de danspassen. Aanvang 20.00, einde circa 24.00. Café Wilhelmina te Eindhoven. 5 euro entree.
Organisator Tinus Kanters wijst erop dat het niet wenselijk is dat zelf drank wordt meegenomen omdat t café geheel belangeloos haar ruimte, de geluidsinstallatie, de bandcatering etc. voor haar rekening neemt, de entreegelden zijn voor het programma. "In 't café is een ruim aanbod aanwezig, en ook een (gratis) glaasje water kan gewoon gevraagd worden aan de bar!!", aldus Kanters.
Zie voor route etc. www.folkbal.nl

Trio BBT op St.Patricksday-Boombal in Leuven

Op het Boombal in Leuven wordt aanstaande woensdag 17/03 de muziek verzorgd door het BB&T trio: Birgit Bornauw (Doedelzakken, Musette de Cour), Bert Leemans (Chro Accordeon) en Toon van Mierlo (Di Accordeon, Doedelzakken, Fluiten, Uilean Pipes, Hobo, Klarinet, Sopraansax, enz. enz.). Ook is er initiatie Balfolkdansen door Leen de Vyver. Speciaal voor Saint Patrick's day: bal initiatie Ierse Reels.
Boombal Leuven begint om 18u00 en stopt om 23u00. Vrij entree. Locatie: Brusselsestraat 61A, 3000 Leuven Boombal Leuven kan bestaan dank zij de welwillende steun van Boombal.be, CC Leuven en Jeugdcentrum Vleugel F. te Leuven