Zangeres Francien van Tuinen treedt op woensdag 2 maart op in Muziekcentrum Vredenburg in Utrecht. In het Utrechts Nieuwsblad recenseert Illand Pietersma haar album Muzyka (Jazz'N Puls/Munich):
...Zangeres Francien van Tuinen koos de laatste jaren steeds meer voor een vermenging van pop en jazz (...) Die lichte invalshoek is nog steeds aanwezig.

(...) Aan de andere kant wordt de basis van deze cd gevormd door klassieke muziek van componisten als Brahms, Satie en Ravel. Gitarist Jesse van Ruller schreef er verrassende en meeslepende arrangementen voor, waar folk , flamenco en fado in doorklinken. Het Mediterrane karakter wordt nog eens versterkt door melancholische flarden accordeon van gastmuzikant Richard Galliano. Van Tuinen schreef de zeer persoonlijke teksten. Haar stem is hees, ingetogen en wat somber. Met nummers als We lose, Lament en Into the Light klinkt eigenlijk de hele cd wat droef. Het is te begrijpen, wanneer je leest dat Van Tuinen Muzyka opdraagt aan haar vorig jaar overleden vader....