Management reageert boos op
kritische recensie debuut-cd Blunt

Paul recenseerde onlangs de debuut-cd van de Vlaamse folkrockgroep Blunt (zie onze rubriek
cd-recensies). Hij was nogal kritisch. Dat leverde de volgende reactie op van het management van Blunt:

Bedankt hoor beste mensen van Folkforum voor de schitterende bespreking van Blunt's "On to the battlefield". Jullie zijn echt waar een grote steun voor ons !
En dat terwijl we eigenlijk niks anders horen dan goeie kritieken, ook van de mensen van Radio1. We hadden van Folkforum een link gemaakt op onze site, maar die is al even vlug er weer afgehaald.
Sorry mensen, maar als ik een groep niet echt naar mijn zin vindt, dan KRAAK ik die niet, maar relativeer dit toch min of meer, kwestie van de mensen die wel interesse hebben niet op een verkeerd spoor te zetten.
zeker geen vriendelijke groeten Stick Management Bookings - Didier Ruysschaert (056/64.56.98 - 0498/08.61.35)
NEEM EEN KIJKJE OP ONZE WEBSITE ! http://home.pi.be/~stickman

NASCHRIFT: Onze recensenten zijn mensen met hart voor de muziek. Bovendien hebben ze kennis van zaken. Ze schrijven hun beoordeling niet ter meerdere eer en glorie van de muzikant, maar als voorlichting voor de consument. In onze recensierubrieken gaat dat gelukkig vaak samen.
Jammer dat het Stick Management blijft steken in begrijpelijke boosheid en geen argumenten geeft. Natuurlijk krijgt Blunt ook goeie kritieken. Op de site www.folk.tk van DJ.Jak lazen we in de recensie die daar gisteren op verscheen overigens ook enkele punten van kritiek, weliswaar in een mildere toonzetting. Onze recensent Paul geeft óók aan dat Blunt live ongetwijfeld voor ambiance zal zorgen. Maar bij de beoordeling van 'n cd komen andere criteria kijken. Voor een muzikant is het pijnlijk om kritiek te krijgen. Maar uiteindelijk heeft hij daar in principe meer aan dan aan alle goed bedoelde complimenten.
Wij blijven als onafhankelijke site elke cd en elk concert zo eerlijk en oprecht mogelijk beoordelen. Daar is ons inziens 't aanzien van folk het meest bij gebaat.

Henk, eindredactie FF