De Keltische Hobbits spelen op zondag 24 november bij FolkPodium Zeist.

Op zondag 24 november speelt Brisk een middagconcert in Winsum.

Zondagmiddag 17 november is er in de Oranjekerk in de Pijp in Amsterdam een bijzonder concert. Het is een cultureel uitwisselingsproject. Projectkoor Devana zong in Servië een mix van Servische en Nederlandse traditionele muziek, en nu komt een Servisch koor naar Nederland om samen het project af te sluiten!

’Vandaag, vrijdag 15 november, speelt het duo singer/songwritende multi-instrumentalisten Verbraak | van Bijnen in het intieme huiskamertheater Het Zevende Huis in Gorinchem.

Op vrijdag 29 november zijn The Lasses te gast bij Folkclub Twente in Boekelo.

Vanaf 13 november treden Ies Muller & David Munnelly op om hun nieuwe album Detached te presenteren.

Op vrijdag 8 november is er weer een TTFC-concert in Koudekerk a/d Rijn, dan spelen Jenny Wren & Her Borrowed Wings.

Van 13 november t/m 1 december 2019 komt de Ierse folkgroep The Fureys weer naar Nederland, België en Duitsland voor een twintigtal shows.

Op vrijdag 1 november speelt de formatie Easy & Free bij Folkclub Twente in Boekelo.

Op vrijdag 1 november speelt Socks In The Frying Pan bij Roots aan de Zaan in Zaandam. Dit is het enige concert van deze jonge Ierse band in Nederland.

Vandiekomsa speelt op zondag 27 oktober bij FolkPodium Zeist.

Van 26 t/m 30 oktober vieren Riccardo Tesi & Banditaliana hun zilveren jubileum met een tour door de Lage Landen, in Nederland spelen ze op 27 oktober (GUO in Oisterwijk), 29 oktober (In de Akoestische Kamer in Utrecht) en 30 oktober (Groningen).

Op woensdag 9 oktober is de Noorse snarenvirtuoos Michael Krumins te gast bij de FolkNight in 't Rozenknopje in Eindhoven.


Vrijdag 27 september start het nieuwe concertseizoen van Trouble Tree Folk Concerts (TTFC) in Koudekerk a/d Rijn en dan trappen ze af met The Jigantics.

Op vrijdag 4 oktober vindt alweer het 75e Roots aan de Zaan concert plaats, andermaal in De Pasveerzaal van muziekschool FluXus in Zaandam. The Lasses zijn dan te gast.

Op zaterdagavond 28 september start het nieuwe seizoen in Het Zevende Huis in Gorinchem met een optreden van Etan Huijs.

Op vrijdag 4 oktober treedt de Schotse folkgroep The Celtic Horizon Band op bij Folkclub Twente.

Muziekpodium SundayFolk &more heeft voor het concertseizoen 2019-2020 weer een mooi programma vastgesteld, met vanaf 6 oktober o.a. Allez Mama, Taaftere en The Lasses.

Op vrijdag 27 september speelt Imbue middeleeuwse liederen met de charme van Keltische folkmuziek in het Muiderslot in Muiden.

Na een uitgebreide festivaltour gaan Tim Knol & Blue Grass Boogiemen vanaf 18 oktober ook samen de clubs in. Het gezamenlijk album Happy Hour is een groot succes, met een overvolle agenda tot gevolg.