In juli verscheen het album Monomaan van Sido Martens, maar de zanger heeft alweer genoeg liedjes geschreven voor een opvolger, die waarschijnlijk eind november klaar zal zijn. Het album krijgt dezelfde vormgeving en formaat als Monomaan en vormt zo dus een tweeluik met die uitgave. Martens beseft dat hij veel vraagt van zijn luisteraars, geeft dan ook geen cd-presentatie, maar vraagt wel om het album alvast te bestellen als je interesse hebt, liefst voor 1 november 2018.

Sido Martens schrijft:

Hooggeachte luistervrienden,      
 
Wat is wijsheid.
Op 15 juli j.l. verscheen mijn cd Monomaan. Eind november van dit jaar ligt hoogstwaarschijnlijk de opvolger al klaar. Is dat verstandig. Nee. Marketingtechnisch gezien is het zelfs dom. Zorg immers eerst dat je je 'oude' voorraad verkoopt voordat je nieuwe aanlegt. Waar. Net zo waar als het feit dat ik zo mijn eigen grootste concurrent ben. Ik verkocht van Monomaan een kleine zestig exemplaren tot nu toe en pas bij honderd speel ik quitte. Bovendien, hoeveel Sido Martens kan een mens in een jaar verdragen. Ik overvoer zo ook nog eens mijn eigen mini-muziekmarkt. En je wilt toch niet dat de mensen die jou waarderen en die je lief zijn, door al die overdaad misselijk geworden, afhaken.
 
Maar toch. Maar toch. Maar  toch.
Gevoelsmatig zit het goed. Ik heb weer liedjes klaar. Aan inspiratie en motivatie geen gebrek. Dus waarom niet.
 
Gevolg is wel dat er geen cd presentatie van het nieuwe album komt, dat vind zelfs ik te veel van het goede. Bovendien is de Monomaan presentatie in de boomgaard van 15 juli voorlopig niet te overtreffen. Hoe sfeervol, smakelijk en gezellig druk was dat! Memorabel.
 
Daarom wil ik jullie vragen de cd alvast te bestellen als je nog steeds nieuwsgierig blijft naar mijn muziek. Dan heb ik zicht op het aantal en kan ik daar rekening mee houden zodat ik niet het risico loop opnieuw met een stapel te blijven zitten.
 
De cd met 15 spiksplinternieuwe liedjes en het boekje krijgen dezelfde vormgeving en formaat als Monomaan. De twee uitgaven horen bij elkaar.
 
Je mag de 17,50 euro (15 voor de cd en 2,50 voor een bijdrage in de verzendkosten) overmaken op:  NL 95 KNAB 0256 4238 06 t.n.v. S. Martens, Leeuwarden.
Vermeld wel je adresgegevens.
Bestellen kan ook via mijn webwinkeltje: https://sidomartens.nl/product/verschijn-eind-november-2018/.