Op zaterdag 20 mei staat folkband Ogham voor de tiende keer in de Concertzaal in Tilburg.

Het begint in 2004 met een boeking voor een optreden in de kleinere Studiozaal. Binnen de kortste keren is die uitverkocht maar de behoefte aan meer kaartjes blijft. Theaters Tilburg vraagt daarom of Ogham in de grote Concertzaal wil spelen. Een hele uitdaging, maar natuurlijk gaat Ogham die graag aan!
Nu, in 2017, is het inmiddels de tiende keer dat Ogham op het Tilburgse hoofdpodium staat.
Door de jaren heen hebben talrijke muzikanten en bands uit binnen- en buitenland als gast mee opgetreden. Natuurlijk zullen zaterdag 20 mei enkele prominente gasten uit dat Ogham-verleden in de show hun opwachting maken. Gasten die in de afgelopen 10 keer hun bijdrage hebben geleverd aan een optreden in de Concertzaal. Zullen we namen noemen? Nee, dat doen we niet, laat u verrassen, maar publiekslievelingen zijn het wel degelijk! Nou … vooruit dan, de doedelzak is er natuurlijk in ieder geval bij, ja, zelfs twee!

10 jaar en telkens een  volle bak in de Concertzaal. Hoe doet Ogham dat toch? Ze weten het zelf ook niet precies, maar ze zijn er wel blij mee!
Bovendien zit de band boordevol nieuwe energie en inspiratie, want ze zijn net terug van een uitgebreide en succesvolle tournee door Schotland. Hoogtepunten waren de optredens op het Mull Music Festival, waarvoor de band in 2018 al weer is uitgenodigd. Ook het Killin Music Festival 2018 kijkt uit naar de komst van Ogham. Komt u 20 mei 2017 mee feesten?
Voor kaarten www.theaterstilburg.nl; meer info zie www.ogham.nl.