Op donderdag 28 september komt Chris Jagger samen met zijn band The Rocking Kronies in het kader van zijn onlangs verschenen 'Best Of' album naar Q-Factory in Amsterdam.

Het is niet makkelijk om in de schaduw te leven van een grote broer die in de allergrootste rockband aller tijden speelt, maar Chris Jagger doet dit met verve. De 69-jarige muzikale veelvraat schreef mee aan de Rolling Stones albums ‘Dirty Work’ en ‘Steel Wheels’ en werkte onder andere samen met grootheden als David Gilmour, Bob Dylan, Eric Clapton en natuurlijk broer Mick.

Het werk van Chris Jagger bestaat uit een mix van rasechte blues, folk en de van oorsprong in Louisiana ontstane cajun en zydeco muziek (Creoolse ritmes vermengd met blues en soul). Dit werk is gebundeld in zijn 'All The Best' album waarop ook twee duetten met Mick Jagger, het vrolijke 'Concertina Jack' en 'The DJ Blues', staan. Op de dag dat de Stones in Amsterdam aankomen om zich op te maken voor de twee concerten in ons land trakteert Chris Jagger ons alvast op een swingende en broeierige avond die niet zou misstaan rond een Bayou in Baton Rouge.

Chris Jagger
Chris Jagger


Donderdag 28 september 2017 Chris Jagger
Q-Factory Amsterdam
Atlantisplein 1
1093 NE Amsterdam

Meer info en tickets: www.q-factory-amsterdam.nl