Van 16 t/m 23 december is Hidden Agenda Deluxe weer op tour met een kerstprogramma in americana stijl, met als gast Danni Nicholls. De groep speelt in Leusden, Utrecht, Den Bosch, Vlissingen en Nijmegen.

Na een uiterst succesvol Hidden Xmas Deluxe premièrejaar met Carter Sampson als de kerstvrouw van dienst gaan Eric Devries, Bart-Jan Baartmans, Gerald van Beuningen en Sjoerd van Bommel ook dit jaar weer een muzikale Americana Kerstboodschap over Nederland verspreiden. Dat zal dan gebeuren in een gepaste mix van eigen repertoire, kerstgevoelige liedjes en werk van de CD Mockingbird Lane van de speciale kerstgast van dit jaar: Danni Nicholls.
Deze Engelse zangeres maakt een bliksemcarrière in haar thuisland, maar ze was bovendien in september de nationale afgevaardigde namens AMAUK tijdens de Americana Convention in Nashville. In eigen land werd Mockingbird Lane genomineerd als "Best Album" en Danni zelf als "Best Americana Artist". Of ze dat ook wordt weten we pas in februari, maar voor die tijd kunnen we haar dus al op wat NL podia van haar gaan genieten.

"I absolutely love the elegance and beauty of her music" Bob Harris, BBC Radio 2

"Sumptuous" UNCUT

"Effortlessly slips from smoky soul, folk-pop and heart-wrenching alt-country, all in a rich voice" Q Magazine

“An artist with the elegance and imagination to restore your faith in the visceral power of an original song" Paul Sexton, BBC Radio 2 and freelance print/broadcast journalist

"One in a million..." Maverick

"The UK's Danni Nicholls is a classic songwriter, her feet, firmly rooted in Americana" Spiral Earth
Voor zover nog introductie nodig: Hidden Agenda Deluxe is het leukste 70's altcountrybandje van deze eeuw. Denk aan Little Feat, The Byrds, The Band, CSN. Maar dan wel hoofdzakelijk met eigen nummers.

Tourdata december 2017:
Za. 16-12 Leusden – In The Woods https://www.inthewoods.nl/
Ma. 18-12 Zuilen – Parelsessies www.deparelvanzuilen.nl
Di. 19-12 Den Bosch – Blue Room Sessions/Verkadefabriek www.blueroomsessions.nl
Vr. 22-12 Vlissingen – Spoetnik http://www.tangelderpresenteert.nl/events/
Za. 23-12 Nijmegen - Trianon http://www.tangelderpresenteert.nl/events/