Blue Dew brengt de mooiste liedjes van Pim Leutholff in de nieuwe voorstelling My Turn of Phrase. De eerste première op 10 februari in Boijl is uitverkocht, maar er komen nog meer optredens in intieme sfeer.



Zaterdagavond 10 februari a.s. speelt de folkband Blue Dew in het theater van De Bekhofschans in Boijl, de première van ‘My Turn of Phrase’. Deze nieuwe voorstelling van Blue Dew is een muziekprogramma met liedjes, met zorg gekozen, gespeeld en gezongen door Pim Leutholff, de gitarist van Blue Dew. Pim wordt hierbij begeleid door de andere Blue Dew muzikanten: Wendy van Zomeren (viool, Ierse fluit en zang), Helga Huisjes (gitaar en zang) en John Beumer (bluesharp, bas en zang).



De mooiste liedjes van Pim Leutholff!
Pim Leutholff speelt al ruim dertig jaar gitaar en is al bijna net zo lang muzikant bij de theaterfolkband Blue Dew. In deze periode heeft hij een prachtig repertoire verzameld van 'typische Pim liedjes'. Zoals nummers van de Noord-Ierse liedschrijver en zanger Paul Brady, de Brits/Ierse folkmuzikant Andy Irvine en de Amerikaanse singer-songwriter Harry Chapin. Allemaal juweeltjes die ontroeren of juist stevig aangeven hoe wreed het leven soms in elkaar steekt.
 Hieruit heeft Pim voor de voorstelling 'My Turn of Phrase' de liedjes gekozen die hij graag, samen met Blue Dew, voor publiek wil spelen: My heart’s tonight in Ireland, Mary and her soldier, Shooting Star, Nothing but the same old story, e.v.a..
Het resultaat is een intieme voorstelling met ruim twee keer drie kwartier luisterplezier dankzij het karakteristieke en bij het publiek geliefde stemgeluid van Pim, bijzondere gitaarpartijen, fijn vioolspel, meerstemmige zangbegeleiding, akoestische bas en mondharmonica.



blue dew - affiche my turn of phrase

Meerdere premières in intieme sfeer

Na de grote theatervoorstellingen van de afgelopen 15 jaar, gaat Blue Dew met My Turn of Phrase helemaal terug in de huiskamersfeer, omdat dit het mooiste past bij deze intieme voorstelling. Er worden het komende half jaar meerdere, kleine premières georganiseerd. Deze premières zijn allemaal bijna geheel akoestisch, op gezellige podia met plaats voor ongeveer veertig à vijftig bezoekers.



De eerste première is zaterdagavond 10 februari a.s. in het theater van Natuurcamping De Bekhofschans in Boijl. Deze voorstelling begint om 20.30 uur. Kaartjes kosten € 10,- . DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT!



Meer informatie over Blue Dew, lokatie De Bekhofschans en volgende voorstellingen:

Blue Dew, My Turn of Phrase en concertagenda: www.bluedew.nl
Natuurcamping De Bekhofschans: www.bekhofschans.nl