De nieuwe concertserie van SundayFolk & more in Sevenum gaat op 9 sept van start met Linda Zijlmans, op het programma staan verder: Fred Piek, Allez Mama, The Rumours Project, SIMONS, Harry Hendriks & Mike Roelofs en een 60s Dylan Project.

SundayFolk & more: Er zit weer muziek in Sevenum!
Voor het tweede seizoen organiseert de Stichting Sundayfolk concerten in Sevenum. Vorig jaar is het initiatief genomen en zijn er 6 concerten georganiseerd.  Na deze vliegende start waren de reacties erg positief. Dit heeft de organisatie ertoe aangezet om ook voor komend seizoen zeven interessante acts te boeken.
De nadruk bij het programmeren ligt bij de folkmuziek-in-brede zin maar zijsprongen naar andere genres zijn ook aanwezig, vandaar ook het logo SundayFolk & more.
De Stichting biedt een podium voor (Folk) bands en singer/songwriters. De concerten worden gegeven in de intieme caféruimte van de Wingerd te Sevenum. De afstand tot de artiesten is klein met als groot voordeel dat het voornamelijk luisterconcerten zijn.
De concerten zijn op de zondagmiddag: aanvangstijd 16.00 uur.

Op 9 sept a.s.opent Linda Zijlmans het seizoen 2018\2019 van SundayFolk &more.
Linda Zijlmans staat voor persoonlijke, pakkende Limburgse luisterliedjes die raken. Pop met een vleugje Americana. Naast Linda treedt ook singer-songwriter Skinnie op bij SundayFolk &more. Met hem maakt Linda een tour door Limburg. Hun duo-voorstelling heet ‘Tösje Venlo en Zitterd’. Zijlmans en Skinnie zingen en begeleiden ieder hun eigen Limburgstalige liedjes en brengen zo een unieke duo-voorstelling.

De volledige lijst met concerten, data en achtergrond informatie over de optredende artiesten vind u op de website www.sundayfolk.nl en facebook.com/folkopzondag

Programma Sundayfolk & more  2018-2019

9 sept 2018 Linda Zijlmans & Skinnie

7 october 2018 Duo Deja (voorprogramma), Fred Piek (hoofdact)

4 november 2018 Allez Mama

9 december 2018 Fleetwood-Mac Tribute Band: The Rumours Project

20 januari 2019 SIMONS              

10 maart 2019 Harry Hendriks en Mike Roelofs

7 april 2019 60s Dylan project