Ook dit seizoen is er weer iedere maand een mooi, geheel akoestisch luisterconcert, georganiseerd door David Munnelly, In De Akoestische Kamer in Utrecht. Op 27 september spelen David Munnelly (the master himself) en zijn goede vriend en muziekmaat Philip Masure.

David Munnelly en Philip Masure hebben elkaar ontmoet bij een sessie in Co Mayo, Ierland, in 1998. Ze waren direct aangetrokken tot elkaars muziek. Sindsdien toeren ze regelmatig samen over de hele wereld als een duo, maar ook in andere samenstellingen zoals Andar, MFM en The David Munnelly Band.

Als duo brengen ze een bijzondere combinatie van instrumentale muziek en zang, geïnspireerd door de Ierse traditie, gelardeerd met de Vlaamse komaf van Philip.

Ook al spelen ze samen vooral Ierse muziek, hun gezamenlijke repertoire bevat veel van hun eigen composities, die vaak meer klassiek of jazzy zijn dan Iers. Dit is allemaal in de smeltkroes gedaan, met daarbij nog wat gezonde humor. Kom vooral, want deze twee zijn het beluisteren meer dan waard.

Philip Masure & David Munnelly
Philip Masure & David Munnelly


Donderdag 27 september 2018, Munnelly & Masure In De Akoestische Kamer bij de Parel van Zuilen in Utrecht.
Aanvang 20:15 uur, entree €12,-
Tickets: https://www.deparelvanzuilen.nl/parelsessies/in-de-akoestische-kamer-piggot-and-harrington/.