Op woensdag 3 april staat het duo Stereo Naked op het programma bij Roots in 't Groen in Geldrop.

Stereo Naked is een duo, bestaande uit de in Nieuw Zeeland geboren contrabassist Pierce Black en de Duitse zangeres en banjospeelster Julia Zech. Samen zoeken ze de grenzen op in de wereld van de Americana Rootsmuziek, experimentele Indie-pop en alles wat er tussen in zit. De tekst en muziek zijn gemaakt om te botsen en te verrassen; experimenteel jodelen, tongue-in-cheek murder ballads, hiphop-loopjes in bluegrass-stijl. Het zal in theorie misschien een beetje ingewikkeld klinken, maar in praktijk voegt het opgewekte geluid van de banjo licht en humor toe aan de duistere diepte van de akoestische bas. Kortom, een uitzonderlijke synergie van folk welke minstens zo mooi en ongebruikelijk is als de scènes in deze clip: https://youtu.be/mo-WiynxgTw. In 2018 is hun CD Roadkill Highway uitgekomen en deze maand verschijnt een nieuwe EP Raketen und Rauch en toeren ze uitgebreid door Europa.
Website: www.stereonaked.com.

Stereo Naked
Stereo Naked

 
Woensdag 3 april 2019, Stereo Naked bij Roots in 't Groen in Geldrop.
Roots in 't Groen concerten vinden plaats in een luisterambiance op de eerste woensdag van de maand in het Heerenhuys 23, Heuvel 23, 5664 HL Geldrop. Aanvang 20.30 uur, www.heerenhuys23.nl.
Alle info over de concerten is ook te vinden op de website www.rootsinhetgroen.nl.

Tijdens de pauze gaat niet alleen de hoed rond (min. bijdrage is 5 euro), maar ook een schaal met overheerlijke hapjes aangeboden door Van den Berg Eetwinkel & Visdelicatessen, Heuvel 36A, 5664 HL Geldrop. www.vandenbergvis.nl.
 
Verder op het programma:
Woensdag 1 mei: Jonesy (NL) - www.jonesy.nu + Orit Shimoni (CAN) - https://oritshimoni.de/wordpress/epk/
Woensdag 5 juni: The Good Lovelies (CAN) - www.goodlovelies.com + Leaf Rapids (CAN) - www.leafrapids.org