Zondagmiddag 23 juni geeft de Engelse folkzanger Bob Fox een huisconcert in Tilburg, dit is zijn enige concert in Nederland.

Organisator Hanneke schrijft:
Bob Fox, de man door wie het organiseren van de huisconcerten allemaal begonnen is. Bob Fox, een zanger uit Noord-Engeland met een werkelijk prachtige stem en geweldig instrumentaal spel op zowel gitaar als accordeon en piano. Dé zanger die de rol van "Songman" vertolkte in de theaterproductie War Horse, waarmee hij diverse malen door de UK getoerd heeft en zelfs door Zuid-Afrika. En nu komt deze fantastische folkartiest dus voor een éénmalig optreden naar onze huiskamer in Tilburg! Echt uniek! Op zondagmiddag 23 juni zal hij bij ons zijn prachtige ballades, protestsongs, humoristische nummers en ook songs uit War Horse ten gehore brengen. Mis het dus niet!!

We hebben intussen stoelen mogen reserveren voor mensen die van heinde en verre op Bob afkomen: Den Haag, Zoetermeer, Amsterdam, Susteren en zelfs Wuppertal!! 

Omdat het dit keer om een middagconcert gaat, kunt u na afloop lekker mee-eten van de "soep met broodjes". Heerlijke zelfgemaakt soepen kan ik u beloven!

Op onze website www.folkathome.nl kunt u weer voorbeelden horen van wat u deze middag kunt verwachten: móóie muziek en een grote dosis Engelse humor!

De feiten op een rijtje:

Wat: 39e huisconcert van Folk at Home in Tilburg, dit keer met de "man met de prachtige stem", zanger Bob Fox

Wanneer: Zondagmiddag 23 juni 2019

Waar: in Tilburg, het exacte adres wordt u ná reservering ongeveer een week voor het concert toegestuurd

Aanvang: 16:00 uur, deuren open om 15:15 uur

Bijdrage in de kosten: 12,50 euro; dit bedrag is inclusief alle hapjes en drankjes. Geef bij uw reservering aan of u blijven wilt voor de "soep met broodjes" na afloop!

Info en reserveringen: www.folkathome.nl óf mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. óf bel naar Hanneke 0612146455
Voor info kunt u ook op de facebookpagina Folk at Home in Tilburg met Bob Fox kijken. Let wél op: aangeven op facebook dat u komt, wordt níet als officiële aanmelding gezien! We hebben uw mailadres nodig om u ons adres te kunnen sturen