Van 21 t/m 30 juni 2019 is singer-songwriter Garrison Starr in Nederland, België en Duitsland. Ze doet in ons land o.a. Etten-Leur, Liempde en Wormerveer aan.

Garrison Starr is een Grammy genomineerde singer/songwriter en producente uit Los Angeles. Haar jongste release, What If There Is No Destination werd uitgebracht in juni 2017. Starr heeft 15 albums uitgebracht als soloartiest.

De liedjes van Garrison hoor je terug in tal van tv-shows (Grey’s Anatomy, Pretty Little Liar en Nashville), commercials en ze nam ze op met o.a. Greg Holden, Jay Nash en American Idol winnaar Kris Allen en Royal Wood.

Starr is muzikaal opgegroeid in Memphis. Ze is iemand die niet alleen zegt te leven voor de muziek, maar dat ook echt doet. Iemand die in grote zalen staat, met haar eigen idolen. En iemand die voor twaalf mensen speelde in Charlotte, NC. (Of, zoals ze zelf zegt: “I did get a standing ovation in Charlotte! It’s amazing how loud 12 people can be when they’re really excited”. Werkt hard, ook als het slecht gaat. Is eerlijk, ook als het moet. En wil vooruit, ook als het even niet lukt. Ze tourde onder meer met Melissa Etheridge en werkte met Steve Earle.

Garrison Starr
Garrison Starr

Tourdata juni 2019, het tourschema ziet er als volgt uit:

21 juni - Etten-Leur (NL) Info: www.ucpsessions.nl
22 juni - Kleve (DE) - van Heys Studios Info: http://www.vanheys-studios.de/
23 juni - Liempde (NL) - Live in Liempde Info: https://www.facebook.com/liveinliempde/
25 juni: Niederkassel (DE)
26 juni: Vrebos (BE)
27 juni: Hilversum (NL) - KINK met Stefan Koopmanschap
28 juni: De Meern (NL) - van Lawick Live
29 juni: Liempde (NL) - Vendel Live
30 juni: Wormerveer (NL) - Zomerfeest de Groote Weiver. Info:https://degrooteweiver.nl/agenda/zomerfeest-4/ w/ Daithi Rua

Website: https://www.garrisonstarr.com