Op vrijdag 12 juli speelt de Ierse zanger Kieran Halpin in Aalten, bij mooi weer is het optreden buiten.

Hoewel hij solo met alleen z’n gitaar op het podium staat, weet Kieran Halpin de hele avond de aandacht vast te houden door een grote variatie aan zelfgeschreven liedjes en verhalen.

Halpin heeft eigenlijk geen introductie nodig. Er zijn maar weinig songwriters die zoveel liedjes schreven op zo’n enorm hoog niveau. Iedereen kent liedjes van hem zonder dit zelf te weten, want zijn werk wordt door bekende artiesten over de hele wereld gecoverd. Zo vertolkte Ilse Delange met veel succes z’n nummer All the Answers.

Solo, alleen met z’n gitaar, is Kieran Halpin op z’n best. Krachtig en gepassioneerd, intiem en intens. Met scherpzinnige Ierse humor worden de liedjes aangekondigd, die door de achtergrondverhalen echt gaan leven. De liedjes gaan over liefde, verlies, en het vieren van het leven, maar hij schuwt het ook niet om hedendaagse topics te bezingen. Een optreden van Kieran Halpin doet denken aan die van Van Morrison of Joni Mitchell.

Vrijdag 12 juli 2019, Kieran Halpin in Aalten
Het luisterconcert aan de Westendorpweg 2 begint om 20.00 uur en is bij mooi weer buiten. Kaarten á 10,- euro graag vooraf reserveren bij Joke Ruesink via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..