Op vrijdag 13 september geeft de Britse singer-songwriter Steve Knightley een concert in IJzerlo bij Aalten.

De liedjesschrijver en frontman van Show of Hands, Steve Knightley, is meerdere malen bekroond met belangrijke prijzen en wordt nu al een legende op het gebied van de Engelse folk genoemd.

Show of Hands is in Groot Brittannië ongekend populair. De band is headliner op de grootste folkfestivals en kreeg de Royal Albert Hall in Londen vier keer op eigen kracht uitverkocht. Vorig jaar organiseerden ze een succesvolle tour langs de grootste Britse kathedralen. Ondanks dat ook in ons land veel naar Show of Hands wordt gevraagd, is het maar liefst 14 jaar geleden dat de band voor het laatst in Nederland speelde.

In Aalten geeft Steve een solo concert. Vorig jaar reisde hij met z’n eenmansshow Songs and Stories door Groot Brittannië. Op 13 september in Aalten horen we z’n nieuwe show Roadworks, een vervolg op zijn toer vorig jaar. Verhalen over het leven onderweg, doordrenkt met humor en warmte, prachtig geïllustreerd door zijn scherpe liedjes over geschiedenis, liefde en geweten.

Vrijdag 13 september 2019, Steve Knightley in Boerderij ’t Westendorp, IJzerlo (bij Aalten), aanvang 20.00 uur, reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..