O’Dreams opent op 24 september in Den Haag het Acoustic Alley-seizoen 2021-2022 met het programma The Irish Times.

Op vrijdag 24 september start Acoustic Alley het 19(!) seizoen met de gloednieuwe theatervoorstelling van O’Dreams: The Irish Times.  Acoustic Alley is een van de meest sfeervolle en intieme muzieklocaties van Den Haag en is heel verheugd dat de deuren weer open mogen.
O’DREAMS rijgt met Ierse songs, spannende verhalen en bijzondere ervaringen de geschiedenis van Ierland aaneen. Een ode aan een prachtig land met zijn beroemde muzikanten, literaire helden en vreemde kostgangers. Maar ook een zeer persoonlijk inkijkje in de ziel van drie bevlogen rasmuzikanten. Eerlijk, echt en oprecht.

The Irish Times:
Ga mee terug in de tijd. En weer terug naar het hier en nu. Van de komst van de Kelten, Saint Patrick en de Vikingen via hongersnood naar de folky jaren zestig. Van Bloody Sunday en the Dubliners tot Brexit en backstop. Waar kom je vandaan, waar ga je naartoe? Dat is wat dit drietal zich muziekmakend afvraagt. Dwars door de Ierse geschiedenis én die van henzelf. Hun antwoord krijg je tijdens 'The Irish Times', een muzikale voorstelling die liefhebbers van Ierland, Ierse muziek én fenomenale verhalen niet mogen missen.

John Flierman (zang, gitaar, bouzouki, bodhran) 
Danny Guinan (zang, gitaar) 
Ed Veltrop (zang, accordeon, piano, toetsen)
Website www.odreams.nl

24 september 2021
aanvang 20.15 uur   (zaal open 19.45 uur)

Theater In de Steeg

Westeinde 165a
2512GX Den Haag

Entree €20,00
In het theater geldt: Testen voor toegang  (via app of geprint bewijs)
Informatie & tickets www.acousticalley.nl  
  
Trailer  https://youtu.be/MbzQLFRNVL4   
O’Dreams eerder in Acoustic Alley https://www.youtube.com/watch?v=d845MW2Iu68