Op vrijdag 1 april viert de reeks Trouble Tree Folkconcerts (TTFC) het 25-jarig jubileum met een optreden van Guy Verlinde Duo in de Ridderhof in Koudekerk a/d Rijn. HELAAS IS DIT OPTREDEN AFGELAST WEGENS ZIEKTE VAN GUY VERLINDE, ER WORDT GEKEKEN NAAR EEN VERVANGENDE DATUM.

De organisatie stuurt het volgende bericht:

Op 1 april geen grap, een speciale avond en een beetje feest, want we doen al 25 jaar kleine, intieme concerten in de Ridderhof. Doen we met een bluesgigant uit Belgie. Guy Verlinde, een grootheid in de bluesscene samen met een virtuoos op mondharmonica. De taart wordt een verfijnd en ingetogen concert met mooie songs en muziek.

Guy Verlinde domineert al een tijdje de Belgische blues scene en toerde met zijn band The Mighty Gators non-stop door Europa. Hij nam in 12 jaar 13 albums op en won diverse awards. Deelde affiches met John Hiatt, BB King, Santana en Jeff Beck. Supertalent Olivier Vander Bauwede  staat hem bij op mondharmonica. Olivier is een veelzijdig harmonicaspeler, die veel verder gaat dan enkel de traditionele blues licks. Beïnvloed door Steven De Bruyn  en Toots Tielemans verkent hij met zijn mondharmonica de meest verscheidene muziekstijlen.

Stel je voor dat je de kracht vindt om iedereen die ooit op je ziel heeft getrapt te vergeven? Dat is het uitgangspunt van "All Is Forgiven" en "Standing in the Light of a Brand New Day". Met deze twee akoestische, zeer persoonlijke en intieme platen overstijgt hij de blues en toont dat hij ook thuis is als singer-songwriter in het Americana genre. Guy is een energieke performer, maar deze keer laat hij zich van zijn meest ingetogen en intimistische kant zien. Een concert vol verhalen over liefde, verlies, hoop, wederopstanding, ... maar vooral over de positieve kracht van muziek. Een niet te missen concert met  Guy's dromerige finger-picking, akoestische slide gitaar,het kleuren van Oliviers virtuoze harmonicaspel en verhalende luisterliedjes die naar de keel grijpen.

Guy Verlinde Duo
Guy Verlinde Duo

Vrijdag 1 april 2022, Guy Verlinde Duo bij TTFC in VTC de Ridderhof in Koudekerk a/d Rijn
Entree: € 15,-
Reserveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verder op de agenda bij TTFC:

Vrijdag 22 april 2022: Margot Merah Trio (NL)
Vrijdag 20 mei 2022: The Brothers Gillespie (GB)
Vrijdag 23 september 2022: Eric Devries & Song and Dance Band (NL)
Vrijdag 14 oktober 2022: The Jigantics (GB)
Vrijdag 4 november 2022: Pete Mortom (GB)
Vrijdag 2 december 2022: Etan Huijs (NL)

Zie ook: www.ttfolk.nl