Op 28 en 29 april zal het Schotse duo Elsa McTaggart & Gary Lister ons land aandoen voor twee concerten, respectievelijk in Lisse en Hemrik.

Folkzangeres en multi-instrumentaliste Elsa McTaggart en haar man Gary Lister zijn afkomstig van het Schotse eiland Lewis. Samen spelen ze traditionele Schots/Ierse muziek, met hun eigen moderne twist. Elsa begeleidt haar prachtige stem met een veelvoud aan verschillende instrumenten die allemaal hun eigen naam hebben zoals “Gretta” de Gretsch gitaar. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig om een leuke muzikale avond te beleven.

Afgezien van hun succesvolle optredens op het Edinburgh Fringe Festival vorig jaar zijn het een paar moeilijke jaren geweest met beperkte toegang tot live publiek. Gelukkig konden ze veelvuldig online optreden en hebben daardoor een geweldige internationale Facebook-gemeenschap gecreëerd, Concert Nights, met meer dan 350 leden, die regelmatig hun online shows bekijken. Nu de wereld weer opengaat, toeren ze weer door Europa.

Elsa McTaggart & Gary Lister
Elsa McTaggart & Gary Lister

Multi-instrumentaliste Elsa McTaggart en begeleider Gary Lister beloven de bezoekers een heerlijk muzikaal avondje uit met traditionele Schotse/Ierse muziek, liedjes van Eva Cassidy en meer. 

Website: www.elsa-jean-mctaggart.com

Donderdag 28 april 2022
‘t Huys Dever,
Heereweg 349A, Lisse
Zaal open: 19:00 uur
Aanvang 19:30 uur

Vrijdag 29 april 2022
De Witte Kerk
Binnenwei 22, Hemrik 
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00 uur

Tickets à €15 verkrijgbaar via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zie ook: https://dryadmusic.com/.