Op 23 september trapt Eric Devries Song & Dance Band een serie mooie concerten af bij Trouble Tree Folk Concerts in Koudekerk a/d Rijn. 

Singer-songwriter Eric Devries staat al ruim 40 jaar middenin de Hollandse Americana. Vanaf 1997 vaak met Bj Baartmans, solo, in bands, als onderdeel van Matthews Southern Comfort. Als songwriter wordt hij vergeleken met de besten onder hen, zoals Rodney Crowell of Guy Clark. Zijn 4e album Song & Dance Man is een prachtig, akoestisch, intiem plaatje geworden, die de zogenaamde grote jongens in dit vakgebied recht in de ogen kan kijken. Hij schrijft verhalen over mensen die al wat klappen hebben geïncasseerd in het leven: over menselijk onvermogen, verbroken relaties, drank en depressie. De tijd die tussen je vingers door glijdt, bezieling, het volgen van je dromen en je hart en over onvoorwaardelijke liefde. Een album met de nodige zelfspot. Met producer en multi-instrumentalist Janos Koolen, contrabassist Lucas Beukers en violist Joost van Es nam hij dit nieuwe Americana album op. Sophie Janna (The Lasses) nam de harmony vocalen voor haar rekening. Samen, op Sophie na, zijn  ze deze avond te bewonderen op het TTFC-podium.

een liedjessmid uit dezelfde hoog aangeschreven gilde als Guy Clark en Rodney Crowell… zorgvuldig fijngeslepen diamanten...  – Heaven Magazine

Devries refereert aan Van Morrison. De leerling overtreft de Meester, en niet zo'n beetje. Want 'Song &  Dance Man' is ontzettend veel beter dan de meest recente plaat van de Ier… - OOR

Website: www.ericdevries.info

Eric Devries, foto Ronald Rietman
Eric Devries, foto Ronald Rietman

Vrijdag 23 september 2022, Eric Devries Song & Dance Band bij TTFC in de Slotzaal van de  Ridderhof in Koudekerk a/d Rijn.
Aanvang 20:30u. De entree is € 15,=. 
Voor een zitplekje svp reserveren via een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zie ook: www.ttfolk.nl.