The Lock Keepers presenteert: The Hello Darlins op 20 oktober in De Kroepoekfabriek in Vlaardingen

Op donderdag 20 oktober komt The Hello Darlins naar De Kroepoekfabriek. De Canadese band combineert americana met folk, country(rock), soul, blues en pop. Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met The Lock Keepers.

De bandleden van The Hello Darlins behoren tot de meest gevraagde sessiemuzikanten in hun thuisland en hebben onder andere gespeeld met BB King, Shania Twain, Richard Marx en vele anderen. Gitarist Murray Pulver speelde onder andere in Crash Test Dummies en gezamenlijk heeft men een flink aantal JUNO Awards in de kast staan.

Succesvol debuutalbum
Begonnen in 2016, eerst als duo, brengt The Hello Darlins in juni 2021 debuutalbum Go By Feel uit. Een goed ontvangen plaat die meteen wordt genomineerd voor drie Canadian Folk Music Awards. Het album is geschreven in samenwerking met Matt Andersen, die zelf niet geheel onbekend is en menig Nederlands poppodium voltrekt. Opvallend is de zachte stem van zangeres Candace Lacina. Met het album toont The Hello Darlins haar veelzijdigheid door americana, folk, country(rock), soul, blues en pop bij elkaar te brengen. De groep weet daarin een eigen genre te creëren. Op donderdag 20 oktober komt de groep in De Kroepoekfabriek het debuutalbum live laten horen.

Hello Darlins
Hello Darlins

Donderdag 20 oktober 2022, The Hello Darlins in De Kroepoekfabriek in Vlaardingen
Open: 20.00
Aanvang: 20:30 uur
Kaarten zijn verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nl