Op vrijdag 25 november is de Georgische YouTube sensatie Trio Mandili in Nederland voor een benefietconcert ten bate van Oekraïne. Dit vindt plaats in de Marnixzaal van DUMS (De Utrechtse Muziekschool).

De Georgische YouTube-sensatie Trio Mandili - die met haar muziek al enkele jaren het internet verovert en de wereld een stukje mooier maakt - is voor het eerst te zien in Nederland! Op vrijdag 25 november geeft de groep voor het eerst een benefietconcert in Nederland, in een van de mooist klinkende concertzalen van het land: de intieme Marnixzaal van DUMS - De Utrechtse Muziekschool, pal onder de Domtoren.

De Russische aanval op Oekraïne greep de groep zodanig aan, dat ze regelmatig benefietconcerten geeft, waarvan de opbrengst volledig naar behoeftige oorlogsslachtoffers uit Oekraïne gaat.

Het drietal zingt liederen over vrede en begeleiden zichzelf op de chonguri, een driesnarig instrument lijkend op de Russische balalaika. Ze brengen hun teksten door nieuwe muziek te combineren met hun liefde voor de Georgische polyfone traditie in dialect. Dit benefietconcert in Utrecht is een geweldige buitenkans om deze drie prachtige stemmen live te horen.

Let op: Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. De minimale donatie is 20 euro, maar meer doneren mag zeker! 

Trio Mandili
Trio Mandili


Vrijdag 25 november 2022
TRIO MANDILI - BENEFIET VOOR OEKRAÏNE
Marnixzaal, De Utrechtse Muziekschool
Aanvang: 20.30 uur
Tickets minimale donatie €20 via DUMS.nl Er wordt geadviseerd om te betalen met PayPal of creditcard, i.v.m. problemen tussen iDeal & PayPal.

Zie ook: https://dums.nl