Op vrijdag 2 december speelt Etan Huijs i.h.k. van zijn From Monochrome to Multicolor Tour bij Trouble Tree FolkConcerts in Koudekerk a/d Rijn.

TTFC stuurt de volgende info:
Vrijdag 2 december staat singer-songwriter Etan Huijs op ons podium. Hij is een heel goed bewaard geheim en een d.i.y (do it yourself) muzikant. Etan schrijft intrigerende, subtiele songs, recht uit het hart en op het snijvlak van folk en country. Melancholie ligt altijd op de loer en de schoonheid van de melodie drijft overal boven. Etan laat zich beïnvloeden en inspireren door een aantal oude meesters, grootheden die een onuitwisbare stempel drukten op het muzikale landschap: Johnny Cash, Neil Young, Bob Dylan, REM en Leonard Cohen. De uit Venray afkomstige Huijs is ruim 15 jaar actief als muzikant en zijn groei als liedjesschrijver en arrangeur is groots en indrukwekkend.

Sinds het uitbrengen van The Secret Us in 2018 volgen de kritische pers en het goudeerlijke publiek hem op de voet en storten continu een estafette aan lovende woorden over hem uit.  Rode draad op The Monochrome Veil is de verharding en polarisatie  in onze samenleving,. We staan vaak lijnrecht tegenover elkaar. Op deze prachtplaat  geeft hij woorden en muziek aan die polarisatie en de belemmeringen om gezamenlijk te kunnen leven in liefde, begrip en tolerantie. Iedereen is subjectief, we hebben allemaal een gekleurd en gesluierd beeld van de werkelijkheid, gebaseerd op bijvoorbeeld eigen ervaringen en vooroordelen. Na dit breed bejubelde album  uit 2021 boetseerde Huijs een akoestische opvolger Dreams In Multicolor. Die EP kwam begin dit jaar uit en excelleert in oorstrelende melodieën, strijkers en koortjes. In deze voorstelling From monochrome to multicolor laat Etan Huijs samen Rens van Dijk (bas/ mandoline) en Jori van Gemert  (toetsen/vocals) zijn nieuwste nummers horen. Prachtige songs, mooie melodieën en duetten.

Kortom dit wordt een heel mooi memorabel muziekavondje.

Etan Huijs
Etan Huijs

Vrijdag 2 december 2022, Etan Huijs bij TTFC in de Slotzaal van de  Ridderhof  in Koudekerk a/d Rijn.
Aanvang 20.30u. 
Voor een zitplekje svp reserveren via een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   
De entree is € 15,=.
Zie ook: www.ttfolk.nl
Website Etan Huijs: www.etanhuijs.com