Op zondag 15 januari is The Oldtime Stringband te gast bij Mokum Folk in Amstelveen.


The Oldtime Stringband is een band uit Noord-Holland die bluegrass, folk en Americana met elkaar mixed tot een eigen herkenbaar geluid. Een samenspel van gitaar, fiddle, banjo, mandoline, contrabas, vier stemmen en daarbij gevoegd de stem van zangeres Shelly O'Day maakt het afwisselende maar zeker herkenbare geluid van de band. Het bracht hun naar vele optredens in binnen en buitenland. 
Een mix van traditionals, eigen nummers en een aantal covers vormen het repertoire waarin de zang natuurlijk een belangrijke rol speelt. Ook het buitenland heeft verschillende malen van ze mogen genieten. Ze hebben drie korte tours door Engeland en een 10 daagse tour door Californië achter de rug. De vier cd`s die ze uitbrachten hebben vele mooie kritieken in binnen en buitenlandse media gekregen en veel aandacht van (inter)nationale radiostations.Shelly O`Day - Zang, gitaar & autoharp 

Ton Knol - Zang, gitaar & mandoline 

Ruud Spil - Zang & banjo 

Lidewij de Vries - Zang & fiddle 

Nico Druijf - Zang & contrabas & zingende zaag

The Oldtime Stringband
The Oldtime Stringband


Zondag 15 januari 2023, Oldtime Stringband bij Mokum Folk
Locatie: Wijkcentrum Alleman, Den Bloeyenden Wijngaerdt 1 te Amstelveen

Aanvang: 15 uur (zaal open 14:30 uur)
Toegang €12 (donateurs van MF € 9) – geen pin mogelijk

Reserveren kan: een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.mokumfolk.nl