Op vrijdag 24 februari is het Guy Verlinde Duo te gast bij Trouble Tree Folk Concerts (TTFC) in VTC de Ridderhof in Koudekerk a/d Rijn. Dit optreden is afgelast i.v.m.ziekte en wordt uitgesteld naar 2024.

Guy Verlinde domineert al een tijdje de Belgische bluesscene en toerde met zijn band The Mighty Gators non-stop door Europa. Hij nam in 12 jaar 13 albums op en won diverse awards. Deelde affiches met John Hiatt, BB King, Santana en Jeff Beck. Supertalent Olivier Vander Bauwede staat hem bij op mondharmonica, is een veelzijdig harmonicaspeler, die veel verder gaat dan enkel de traditionele blues licks. Beïnvloed door Steven De Bruyn en Toots Tielemans verkent hij met zijn mondharmonica de meest verscheidene muziekstijlen.

Stel je voor dat je de kracht vindt om iedereen die ooit op je ziel heeft getrapt te vergeven? Dat is het uitgangspunt van All Is Forgiven en Standing in the Light of a Brand New Day. Met deze twee akoestische, zeer persoonlijke en intieme platen overstijgt hij de blues en toont dat hij ook thuis is als singer-songwriter in het Americana genre. Guy is een energieke performer, maar deze keer laat hij zich van zijn meest ingetogen en intimistische kant zien. Een concert vol verhalen over liefde, verlies, hoop, wederopstanding, … maar vooral over de positieve kracht van muziek. Een niet te missen concert met  Guy’s dromerige finger-picking, akoestische slide gitaar, het kleuren van Oliviers virtuoze harmonicaspel en verhalende luisterliedjes die naar de keel grijpen.

Guy Verlinde Duo
Guy Verlinde Duo

Vrijdag 24 februari 2023, Guy Verlinde Duo bij TTFC in VTC de Ridderhof in Koudekerk a/d Rijn. Afgelast i.v.m. ziekte, het optreden wordt uitgesteld naar 2024
Aanvang: 20:30 uur (zaal open om 20:00 uur)
Entree: € 15,=
Reserveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zie ook: www.ttfolk.nl