Op zondagmiddag 26 februari is Arno Adams te gast in de Cultuurboerderij in Westelbeers.

Het is een tijdje stil geweest rond Arno Adams

Na het verschijnen van zijn laatste album Vogel eind 2017 heeft hij door allerlei verschillende oorzaken nog maar weinig op het podium gestaan. Wel ontving hij in 2020 de Veldeke Oeuvre Priés. Ook draaide Felix Meurders in 2021 een tijd lang wekelijks z’n lied Kus Mich Dan op NPO Radio 5, met als gevolg een notering eind dat jaar in hun Evergreen Top 1000. 

Maar sinds 2022 wordt de draad weer helemaal opgepakt. Zo zijn er dat jaar twee albums uitgebracht. Allereerst is er De Léon’s Farm Sessies op CD, een album dat al grotendeels in 2006 is opgenomen maar door omstandigheden op de plank is blijven liggen. Verder is met Record Store Day de verzamel dubbel LP Ut Is Wie Ut Is verschenen, met daarop een selectie van Arno’s mooiste liedjes.

En ook live is Arno gelukkig weer terug. Bij het optreden in de Cultuurboerderij wordt hij begeleid door Mike Roelofs op piano en Jo Didderen op contrabas. Dit trio speelt al zo lang samen dat ze elkaar feilloos aanvoelen en samen een ultieme, warme sfeer weten te creëren waarop de prachtige dialect liedjes van Arno prachtig gedijen.

Arno Adams Trio
Arno Adams Trio


Zondag 26 februari 2023, Arno Adams in de Cultuurboerderij, Voldijnseweg 8 Westelbeers
Aanvang: 14:30u
Entree: €15,- (met mogelijkheid tot dineren na afloop)
Info en tickets: https://www.cultuurboerderij.nl