Op zondag 14 mei presenteert Zinder haar nieuwe liedprogramma Restyled (met oudnederlands repertoire in een nieuw jasje) in Poppodium Phoenix in Breda.

In Restyled zingt Zinder oudnederlands liedrepertoire, vanaf de middeleeuwen, in een compleet nieuwe jas. Met de tong van toen voor oren van nu. Met het besef dat, ondanks dat we nu in een snelle tijd leven, tijd tijdloos is. Net als liefdesverdriet, oorlog, overspel, afgunst, rouw en gelukzaligheid.

Restyled is te beluisteren via Spotify en Youtube.

Zinder
Het trio bestaat uit drie doorgewinterde zangeressen: Lotte van Roosmalen, Leonie Muller en Caja van der Werff. Alle liedbewerkingen zijn door het trio zelf gemaakt. Vocale meerstemmigheid is het uitgangspunt, aangevuld met voor de hand liggende én onverwachte instrumentatie: piano, contrabas, cajon, speeldoosje, grind, kokosnoten, bodypercussie, Microkorg, flessen, etc. Het programma wordt gepresenteerd in een spontane, kleinkunst-achtige sfeer, wat het prettig intiem maakt voor het publiek.

Zinder over het nieuwe liedprogramma: "In Restyled zoeken we de verbinding tussen toen en nu. Niet in geschiedkundige zin, maar gewoon als mensen. Wij mogen nu even hier zijn, en zingen, in de context van deze tijd. Het had ook zeven eeuwen geleden kunnen zijn…  Wij zijn zangeressen van alle tijden. Met drie harten en zes benen in 2023. Maar ook met het besef dat tijd tijdloos is."

Website: https://www.zinder.band
Facebook: https://www.facebook.com/zinderband

Zinder
Zinder

Zondag 14 mei, Zinder presenteert Restyled, Poppodium Phoenix, Belcrumweg 60 te Breda. 
Deuren open om 15:00 uur, aanvang 16:00 uur.
Entree: €12,-, te koop via: https://phoenix.stager.nl/web/tickets

Zie ook: http://poppodiumphoenix.nl

Zinder ontwikkelde Restyled met financiële steun van de Gemeente Breda.