Op 23 september 2023 is het 50ste huisconcert van Folk At Home in Tilburg met een optreden van Babes In The Grass.

De organisatie stuurt de volgende info:

Zoals het er nu uitziet (ja....we houden tegenwoordig maar een voorzichtig slagje om de arm haha) gaat ons 50e huisconcert op zaterdag 23 september 2023 dóór!! En wat hebben we dáár naar uitgekeken! 

We gaan er zoals gewoonlijk weer een echt feestje van maken (mét een hapje en een drankje natuurlijk) en dat doen we op zaterdag 23 september 2023  met drie fantastische, humoristische, muzikaal begaafde dames die zich Babes in the Grass noemen.

Elly Beurskens, Adri Richter en Beppie Gasman zijn op muziekgebied van alle markten thuis: ze spelen alle drie verscheidene instrumenten, hebben heerlijk samenklinkende stemmen en schrijven geweldige nummers. Qua stijl richten ze zich het meest op bluegrass muziek, vandaar hun naam natuurlijk, maar ze zijn zeker ook niet vies van een bluesnummer of andere muziekstijlen in de covers die ze ons ook zullen laten horen. Ze begeleiden zichzelf op allerlei instrumenten zoals gitaar, banjo, contrabas en daarnaast laten ze zich regelmatig (en hoogstwaarschijnlijk ook bij ons) bijstaan door hun al even getalenteerde partners! 

Hun eigen geschreven nummers hebben vaak zeer humoristische thema's en ook de manier waarop ze hun muziek aankondigen en brengen staat vast en zeker weer garant voor een geweldig leuke avond.

Daarom bij deze dus de uitnodiging aan u allen: komt het zien en horen op zaterdag 23 september aanstaande in onze huiskamer! We hopen dat we na alle ellende van de afgelopen jaren ons huis weer vol zien stromen met trouwe én nieuwe gasten!

Veel theaters hebben het nog steeds moeilijk om hun zalen vol te krijgen, maar we hopen dat ons Folk at Homepodium daar een uitzondering op zal blijken! We rekenen op u, want 50 is natuurlijk een getal om te vieren! En de eerste kaartjes zijn al verkocht, dus aarzel niet!

Hier weer de feiten op een rijtje:

Wat: 50e Huisconcert van Folk at Home, dit keer met de band Babes in the Grass

Wanneer: Zaterdag 23 september 2023

Aanvang: het concert begint om 20:00 uur; de deuren gaan open om 19:15 uur, zodat u eerst nog een kopje thee of koffie kunt drinken

Bijdrage in de kosten: 17,50 euro per persoon, dit is inclusief alle drankjes en hapjes. We vinden het tegenwoordig fijner als u deze bijdrage van te voren overmaakt. Bij de bevestiging van uw reservering geven we u onze bankgegevens. 

Waar: In Tilburg; het precieze adres krijgt u ná reservering ongeveer een week vóór het concert toegestuurd met een routebeschrijving en andere details

Info en reserveringen: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. óf bel 0612146455 (Hanneke) óf kijk voor info op de website www.folkathome.nl of op de facebookpagina Folk at Home in Tilburg met Babes in the Grass. Let op: op facebook aangeven dat je komt, wordt níet gezien als officiële aanmelding!

Intussen zijn er nog meer data op de agenda verschenen, dus mocht u deze keer niet kunnen, houdt dan in de gaten dat we op zondagmiddag 5 november de hilarische Gerry Colvinband in huis krijgen, op zondagmiddag 14 april het geweldige duo Winter/Wilson en in het weekend van 23/24 maart de geweldige Bert Louissen met een zeer speciaal programma! Aan een laatste concert in mei wordt nog gewerkt.

Zoals altijd zouden we het heel leuk vinden als er ná het concert nog gezellig met publieksgasten "gejamd" kon worden. Breng dus gerust uw instrument mee of blijf na afloop nog meezingen met wat evergreens!

We hopen u allen in september weer bij ons te zien bij ons jubileumfeestje!

Met vriendelijke groeten,

Hanneke, Arie, Annique en Ralf